EN English Info[a]oi-land.com +98 (13)

جلسه معاون عمرانی استانداری با سازمان های مردم نهاد استان گیلان

۵ بهمن ۱۳۹۶ 1691
جلسه معاون عمرانی استانداری با سازمان های مردم نهاد استان گیلان

حجت شعبانپور معاون عمرانی استاندار ظهر امروز پنج‌شنبه پنجم بهمن‌ماه میزبان جمع زیادی از نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد بود تا در مورد برف پیش رو در استان گیلان و چگونگی کمک و همراهی سازمان‌های مردم‌نهاد در کنار ادارات دولتی و  شهرداری‌ها به گفت‌وگو بنشینند.

عباس صابر مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مازیار سیدنژاد مدیرکل امور روستایی و ساحره میرسیدی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری نیز در این جلسه حضور داشتند. نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد هم در این جلسه  با اعلام آمادگی برای کمک، پیشنهاد‌هایشان را برای عملکرد بهتر در روزهای برفی پیش رو اعلام کردند.

شعبانپور معاون عمرانی استاندار با تاکید بر مشارکت مردم در امور گفت: هرگاه کار را به مردم سپردیم موفق‌تر بودیم چرا که مردم همواره عاشقانه کار می‌کنند.

او از سازمان‌های مردم‌نهاد گیلان به دلیل حضور و کمک به اطفای حریق در آتش‌سوزی‌های مکرر در جنگل تشکر کرد.

شعبانپور سپس با بیان اینکه جبهه هوای سرد وارد گیلان شده است گفت: از ظهر یکشنبه شاهد بارش برف خواهیم بود که میزان آن در ارتفاعات ۱٫۵ متر  و  در جلگه ۵۰ سانت بارش پیش‌بینی‌شده است و شدت آن نیز در قسمت مرکزی به سمت شرق خواهد بود.

او با بیان اینکه هنوز مشخص نیست هم‌زمان با بارش برف شاهد وقوع طوفان هم خواهیم بود یا خیر گفت: اما معمولاً سامانه بارشی از طرف سیبری با دردسرهای بیشتری برای ما همراه است.

معاون عمرانی استانداری با بیان اینکه حاکمیت هنوز نتوانسته مردم را  در تمام‌کارها به صحنه بیاورد گفت: شما سازمان‌های مردم‌نهاد در زلزله کرمانشاه جان‌فشانی کردید و این کار در تاریخ نوشته خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه شهر برای همه است مردم باید شهر را برای خودشان بدانند گفت: باید کمک کنیم تا این مشارکت افزایش پیدا کند و یکی از مصادیق آن می‌تواند پارک نکردن ماشین در خیابان‌ها باشد تا برف‌روبی به‌راحتی انجام شود.

معاون عمرانی استاندار همچنین با اشاره به خشک‌سالی بی‌سابقه کشور گفت: ما باید بارش این برف را جشن بگیریم.

در این جلسه برخی از نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد هم به بیان پیشنهاد‌هایشان برای عملکرد بهتر در برف پیش رو را اعلام کردند.

تعامل دولتی‌ها با سازمان‌های مردم‌نهاد

رامین شیرعلی پور مدیر اجرایی و مدیرعامل موسسه دوستداران سیاهکل در این جلسه با بیان اینکه باید به سمت کمک‌های واقعی برویم گفت: خیابان‌های اصلی توسط شهرداری و فرمانداری مدیریت می‌شود و سازمان‌های مردم‌نهاد‌ می‌توانند  حضور موثرتری در کوچه‌ها داشته باشند.

او همچنین با بیان اینکه به مردم آگاهی لازم در مواقع بحران داده نمی‌شود گفت: صداوسیما باید واقع‌گراتر برخورد کند و اطلاع‌رسانی بهتری داشته باشد.

پیمان بازدیدی مدیرعامل موسسه محیط زیستی سرزمین ایده آل ما نیز در این جلسه با اشاره به تشکیل جلسات بحران در فرمانداری‌ها گفت:  خوشبختانه بعد از دستور استاندار تمام فرمانداری‌ها کمیته بحران تشکیل دادند و از سازمان‌های مردم‌نهاد نیز برای این جلسات دعوت شد.

او با تاکید بر کار جمعی گفت:  اگر قرار است چیزی را  تغییر بدهیم باید تعامل خوبی بین ادارات دولتی و مردم وجود داشته باشد که نمونه آن را در پاک‌سازی تالاب عینک دیدیم.

برف درختان تکانده شود/از هزار درخت کاشته شده تنها ۲۰۰ اصله باقی‌مانده‌اند

از او سپس با اشاره به تکاندن درختان در روزهای برفی گفت: از ۸ هزار درخت کاشته شده در سال ۹۵ به دلیل عدم رسیدگی فقط ۲۰۰ درخت باقی ماند که ممکن است همین میزان نیز از بین برود به همین دلیل چوب بلند برای تکاندن درختان در اختیار سازمان‌های مردم‌نهاد قرار داده شود.

بازدیدی همچنین از آمادگی ۲۴ ساعته تیم ان جی‌ها در استان خبر داد و گفت: از سوی خیریه‌ها اسامی خانواده‌های بی‌بضاعت هم اعلام‌شده تا در صورت لزوم برای آن‌ها کالاهای موردنیاز تهیه‌شده و پخش شود.

واحدی رئیس هیات موتورسواری و اتومبیل‌سواری نیز در این جلسه از آمادگی ماشین‌های آفرود در روزهای برفی خبر داد و گفت:  ۱۰ خودرو در رشت و حداقل ۵ خودرو در هر شهرستان آماده خدمت‌رسانی در بحرانی‌ترین شرایط هستند.

او همچنین داشتن لباس فرم و اعلام اولویت‌ها به ماشین‌های آفرود برای خدمات‌رسانی بهتر را خواستار شد.

همچنین میری مدیرعامل انجمن مشاوران و روانشناسان نواندیش بهروان از اعلام آمادگی این انجمن با ۴۰۰ عضو خبر داد و گفت:  برخی در این حادثه به دلیل از دست دادن عزیز و یا خسارت مالی دچار تالم روحی می‌شود و در این زمان ما می‌توانیم وارد عمل شویم.

پیشنهاد تور برف گردی و جشنواره‌های برفی

صبوری مدیرعامل گیلان پاک نیز با بیان اینکه می‌توانیم برف را  یک فرصت نیز ببینیم گفت: تور برف گردی و برگزاری جشنواره می‌تواند سبب لذت مردم از برف شود.

او پیشنهاد داد بیمارانی که نیاز به حضور حتمی در بیمارستان دارند مانند زائو و دیالیزی با کمک ماشین‌های آفرود در بیمارستان حضور پیدا کنند.

شعبانپور در پایان جلسه با بیان اینکه نیت همه ما کمک به مردم است گفت: نباید دل‌زده شویم در مقابل انتقادات و ظرفیت و آستانه تحمل بالا برود. او  همچنین تاکید کرد که با اطلاع‌رسانی صحیح و سریع جلوی شایعات گرفته شود.

زندگی در برف قطعا دشواری‌های خاص خود را دارد

معاون عمرانی استاندار  با بیان اینکه نباید توقع خارج از انتظار به وجود آوردیم گفت: باید بدانیم که زندگی در برف سنگین پنجاه سانتی در بهترین شرایط خود نیز با روز قبلش متفاوت و سخت‌تر است.



منبع : Gilnegah

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است